SERTAI KAMI

Genap 64 hari selepas berpantang anak ke-dua, My Mikail, terus bersemangat untuk menyertai kelas asas blog yang dikendalikan oleh Mommy Ainul, leader dalam group Shaklee kami.

Alhamdulillah banyak ilmu yang memang sangat berguna telah dipelajari melalui kelas tersebut. Walaupun agak 'kelambatan' bunyinya di situ tetapi bak kata pepatah Inggeris ' Better late than never' . Dan, Alhamdulillah, terhasillah blog ibuM2M saya.

Sebenarnya, apabila sudah menjadi ahli dalam group NAILA kami, bukan sekadar kelas face-to-face, kelas maya secara online pun ada iaitu menyertai webinar, online coaching dan sebagainya. Leader kami akan menunjukkan pelbagai cara dan idea untuk menakhluki dan memperluaskan lagi empayar bisnes Shaklee anda.

Kelebihan menjadi AHLI SHAKLEE?


* Boleh membuat pesanan melalui online di www.shaklee2u.com.my dengan menggunakan No ID anda sendiri. Harga produk yang lebih ISTIMEWA dan penghantaran akan dibuat terus ke rumah anda dengan caj penghantaran sebanyak RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah Sarawak.
* Anda boleh menjana pendapatan sampingan melalui bonus CASH untuk pembelian melebihi 150 UV pada setiap bulan.
* Anda juga berpeluang untuk mendapat 2C yang lain iaitu Car Incentive Scheme dan Conventional Trip samaada domestic dan international trip.

Berapa harga yang perlu saya bayar untuk menjadi AHLI SHAKLEE?

Anda hanya perlu membayar RM65 untuk pendaftaran bersama bayaran caj penghantaran iaitu sebanyak RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah Sarawak.
Mudahkan?
Jadi, jangan tunggu lama- lama, nanti terlepas peluang TERBAIK ini. Jom sertai kami...
'Be Positive, I Love Breastfeeding'
Untuk sebarang pertanyaan tips dan perkongsian, hubungi saya,
MAS 013-6341955 atau maslianiabdul@gmail.com

Tiada ulasan:

Resepi Nuget Ayam Homemade

Assalamualaikum Hari ini mau kongsi Resepi Nuget Ayam Homemade Boleh lah bikin untuk minum petang atau makan malam Bahan A : 1/2 dada...