Selasa, 27 Januari 2015

Reunion Sekolah : Pertemuan Semula Hampir 40 Tahun Lamanya

Reunion sekolah mereka setelah beberapa tahun.. bukan 10, 20 tahun..malah 40 tahun ya..




Ceritanya, ini kisah mertua ibum2m yang menginjak ke tahun 6 series, memang tahun pencen katanya. Mertua begitu teruja, manakan tidak ini reunion sekolah tingkatan 4 dan Tingkatan 5, memang sangat ohsem!
 
Pertemuan di atur di Kebun Kak Jah, Sungkai Perak. Kami pun tumpang sekaki, teringin jugak tengok ladang kambing. Semestinya ada resepi kambing untuk makan tengahari..
 

Bertolak jam10 pagi sampai dalam jam 12.30 tengahari, memang cun cun waktu makan..Makan di tengah- tengah ladang dengan menu kampung, huhu meletop dalam mulut katanya!! Best tengok pertemuan dorang..




 
Orang cakap, ni barulah namanya REUNION! Agaknya macamanalah kita nanti mau buat reunion bersama kawan- kawan kan..huhu
 


Kabarnya, dorang mau buat trip ke Guangzhou pulak lepas ni..
 
Samaada family ibum2m ikut ka ndak, hanya Allah sahaja yang tau..:-)

Tiada ulasan:

Artikel lain yang di minati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini