Selasa, 4 September 2018

Benarkah GLA Complex Shaklee Penyebab Ovarian Cyst?

Bismillahirrahmanirrahim

Benarkah GLA Kompleks dari Shaklee boleh menjadi penyebab ovarian cyst?


Bagi menjawab pertanyaan ini, saya nak kongsikan satu testimoni dari seorang pengguna Shaklee yang baru mengamalkan GLA lebih kurang 2 minggu.

Testimoni Gla Complex: Makan GLA Complex jumpa cyst?

Ini testimoni hebat pengguna GLA Complex. Nama dia kak aishah, ambil GLA complex pada mulanya sebab period dia dah 10bulan tak datang.

Dan dia pun tengah usaha nak hamil lagi sekali. Lepas ambil GLA baru 2 minggu je,perut dia sakit dan senak.

Terus jumpa doctor, doctor kata dia ada csyt yang dah besar 5cm! Tanpa sedar rupanya cyst tu dah 2tahun usianya.

Kalau dia tak ambil GLA complex,memang dia takkan tau yang dia ada cyst. Fikir logik lah,takkan lah baru ambil GLA 2minggu, cyst pun muncul dan sebesar 5cm.

Kata doctor lagi,nasib baik akak ni cepat kalau tidak masalah yg akak ni alami boleh menyebabkan cancer. Tambahan pula, doctor sahkan peranakan akak ni juga bengkak.

Ni pesanan saya yer .. kalau rasa lepas makan GLA complex, akak- akak semua sakit perut... pergi jumpa doctor terus. Manalah tau selama rupanya ada masalah dalaman lain.

Bila makan GLA baru dapat kesan. Shaklee ni bukan ubat tapi supplement.

Supplement tu apa? Nama pun makanan tambahan. Dah 50 tahun pun shaklee ni. Terbukti selamat, bukan organik atau sintetik tapi semulajadi.

Meh tolong share kan testimoni ramai2..
— feeling positive.

Pic kredit to: Aishah

Begitulah kisahnya.

Semoga bermanfaat.

Cara Menghilangkan Ketuat Tanpa Setitik Darah Dengan Selamat Dan Berkesan

Assalamualaikum Semasa mengandung anak ke empat Musa, terkejut tengok di tapak kaki sebelah kanan ada benda terbonjol. Masa tu sudah menginj...