Isnin, 10 Februari 2014

Tenaga 'Tambahan' dari Vitamin B Kompleks Shaklee

Kebanyakan ibu- ibu zaman sekarang boleh dikatakan 80% berkerjaya termasuklah saya sendiri. Memang sangat mencabar untuk bahagi- bahagikan masa antara suami, anak- anak, keluarga dan kerjaya lagi..

Saya baru mempunyai anak 2, tidak dapat bayangkan sekiranya lebih lagi (husband nak 6 anak, so 4 more to go..insya Allah) heee terbayang macam manala orang2 zaman dolu- dolu yang anak ramai termasuklah adik beradik saya yang keSEBELASan utama ni..fuhh ramai kan?

Seperti diri sendiri, sememangnya tidak terlepas dari tanggungjawab yang sama. Kadang- kadang masa 24 jam sehari tu macam cepat sangat berlalu..
Jadi, untuk memastikan saya sentiasa bertenaga dan jadi 'superMom', maka Vitamin B Kompleks Shaklee menjadi perkara WAJIB bagi saya. Setiap hari lepas breakfast, 1 biji B-Complex sudah menjadi rutin harian. Selain untuk bagi tenaga tambahan, Vitamin B Kompleks juga boleh membantu mengurangkan 'stress', kemurungan dan insomnia.

KHASIAT LAIN :
i) Membantu tumbesaran yang sihat dan normal - B for 'Beauty', membantu bina DNA dan sel- sel baru.
ii) Membantu mengekalkan kesihatan rambut
Amat sesuai untuk masalah rambut beruban dan masalah keguguran rambut
iii) Bagus untuk kesihatan mata - menolong mengurangkan masalah keletihan mata, mencegah katarak, memperkasakan memori dan daya pemerhatian
iv) Membantu mencegah anemia
v) Membantu meredakan senggugut
vi)Mempermudahkan proses detoksifikasi dan menolong meredakan alahan
v) Membantu mengurangkan migrain dan sakit kepalaCadangan Pengambilan
Untuk kesihatan berpanjangan :
1 biji sehari (selepas makan)
Untuk rambut gugur, anemia dan kesakitan :
2-3 biji sehari, 1 biji sekali (selepas makan)

RM 53.75 untuk 120 tablets (tidak termasuk caj penghantaran)* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan, hubungi saya,
MAS 013-6341955 atau maslianiabdul@gmail.comTiada ulasan:

Resepi Nuget Ayam Homemade

Assalamualaikum Hari ini mau kongsi Resepi Nuget Ayam Homemade Boleh lah bikin untuk minum petang atau makan malam Bahan A : 1/2 dada...