Set Kurus Secara Semulajadi, Mudah Dan Berkesan Dengan Shaklee

Mendapat berat badan yang ideal memang menjadi idaman semua kan? Anda boleh klik di sini untuk melihat tips secara mudah dan berkesan yang saya baca melalui majalah Rapi. 

Disamping tips- tips di atas, Shaklee pun ada solusi tersendiri bagi menjayakan matlamat anda.

Secara umumnya, terdapat 3 langkah untuk menurunkan berat badan dengan Shaklee.

Langkah 1:
 
Bakar Lemak
Lecithin (RM52.50 untuk 180 kapsul)
atau
Omega Guard (RM 136 untuk 90 kapsul)

Langkah 2 :
 
Buang Lemak (Detoks) 
Alfalfa (RM 53.75 untuk 330 biji/ RM 97.50 untuk 700biji)
atau
Herblax (RM52.50 untuk 120 biji)

Langkah 3 :
 
Bina Otot 
ESP (RM150 untuk 850gram)
atau 
Cinch (RM 173 (perisa vanila/ cafĂ© latte/ coklat) untuk satu canister)
 



Mari lihat testimoni mereka2 yang berjaya menurunkan berat badan dengan Shaklee..
 

 
 


Assalamualaikum kawan2
 
Testimonial diri sendiri.
 
Before: 66-68 kg ...
After: 58 kg
 
Sy cuma consume Herblax dan Lecithin sahaja. Pada mulanya sy consume utk masalah sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kt mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 - 3 months badan semakin susut.
Kesan yg best: Bintik kolesterol tu dh hilang, kolesterol dh paras normal (kdg2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Sy jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. Sekarang ni, kdg2 je sy mcm lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer.
Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^). To all people out there, kena cuba yer. Kite mampu untuk ubah dan SIHAT. Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe
 
TERIMA KASIH SHAKLEE
 
Credit to adeq shamar..
 
 
 
Pilihan di tangan anda. Anda boleh memilih mana-mana produk di atas sesuai dengan bajet masing- masing.
 
Untuk sebarang pesanan, boleh terus menghubungi ibum2m di talian 013-6341955.
 
Konsultasi berterusan untuk anda.. Insya Allah..
 
Salam Sayang,
ibum2m

Ulasan

Catatan Popular