Ostematriks Produk Feveret Ibu Menyusu

Assalamualaikum.

Boleh dikatakan kalau cuba supplemen Shaklee ni, rasa macam berhantu. Sebab kenapa? Sebab kalau sudah try, kompom rasa tidak best kalau tidak amalkan selalu.

Macam ini,Ostematrix. Paling terasa kalau sehari tidak makan. Rasa lembik satu badan.



Alhamdulillah lepas amalkan Ostematriks ni, bangun pagi terasa segar ja. Perut pun gembira sebab lancar ja 'pembersihan' di pagi yang hening iteww.๐Ÿ˜„

Kurang sudah sakit belakang, lenguh- lenguh badan, dan paling BONUS, sebab milk booster jugak.

Buat ibu menyusu yang bekerja macam iols ni, memang sangat WAJIB.

Takut kenak Osteoporosis sebab wanita ni melalui fasa hamil, bersalin dan menyusukan anak, jadi sebilangan kalsium semua di ambil oleh anak.

Kalsium dalam badan sendiri semakin menyusut dari hari ke hari. Makanya, ibu 'top-up' dengan supplemen Ostematrix ni.

Uols makan supplemen ka? ๐Ÿ˜ Dalam memilih produk, mesti hati- hati ya. Ibum3m pilih Shaklee sebab ada landmark study yang sudah terbukti keberkesanan produk ini untuk jangka masa panjang.

Ada jurnal tau. Boleh rujuk link di bawah:
http://www.nutritionj.com/content/6/1/30/abstract

Pilih dengan bijak ya! Ostematriks tu cuma RM61 sahaja untuk 120biji. Penggunaan 1 bulan. Boleh pm atau whatsapp MAS 013.634.1955. Confirm rugi kalau tak cuba.

Meh tengok testimoni yang telah cuba Ostematriks ni.






Sharing is loving๐Ÿ˜

Salam Sayang,
ibum3m

Ulasan

Catatan Popular