Rabu, 30 November 2016

Pendapatan Sampingan Yang Menguntungkan Buat Semua

Assalamualaikum.

Sejujurnya ada pendapatan sampingan ni best. Dari dulu lagi suka ikut MLM. Tapi cuma sampai sekerat jalan ja.



Sebabnya, masa join tu, di suruh carik prospek. Follow rapat- rapat prospek. Paksa set date untuk jumpa dan pujuk sampai JADI orang bilang. Suruh invest itu ini yang melibatkan duit yang banyak. 😌



Alhamdulillah dipertemukan dengan Shaklee. Dengan bayaran RM65 ja tahun 2012, dapat sudah jadi ahli. Ini pun sebab mau harga murah dan jimat untuk beli supplemen penyusuan.

Pastu, share ja dengan kawan- kawan ofismate, kawan sekolah, famili dan di fb. Alhamdulillah dorang pun teruja jugak sebab masing- masing ada masalah yang sama. Biasalah, ibuk ibuk kan? Daya tarikannya memang UNIK giteww 😍

Lepas tu, eh eh dorang mo beli jugak. Dan the rest is history. Syukur masuk grup yang saling bagi galakan, bimbingan dan paling tidak ku lupa. Semua ni bergantung kepada hubungan kita dengan Allah SWT. Sebab Dia yang bagi kita rezeki.

Kalau tidak mau datang kelas offline, kelas online pun ada. Sambil golek- golek, kasi tidur anak sambil dengar tips- tips dari Otai- otai Shaklee. Produk memang kompom 'barang TERBAGUS' di abad ini sebab semuanya disokong oleh landmark study. Produk yang dipatenkan, saintis buat penyelidikan bertahun- tahun sebelum produk dikeluarkan. Bahkan, astronaut pun guna Shaklee di angkasa..hebat kan?



Lagi best, kita tidak payah pun susah susah mo kumpul stok. Umpama agen dropship seja. Klik klik online ja guna jari telunjukmu yang runcing iteww!



Tapi satu ja mesti ingat, tiada jalan pintas untuk berjaya. Kita kena usaha jugak la untuk dapat pendapatan yang 'chommok' aka gemuk bak kata orang Bugis. Setiap awal bulan, sendiri punya point akan zero balik, tidak kisah la kita rank Masterji ka sampai pengedar. Siapa usaha lebih, akan dapat lebih.

Bonus Shaklee bukan seja melibatkan Cash, tapi ada dua lagi iaitu Car dan Convention. Sapa mo bagi duit bulan- bulan untuk kereta. Boleh juga buat bayar rumahka apa ka. Pastu bagi peluang travel lagi kayak 10 🌟🌟🌟🌟

Bah, fokus la duluan eh. Nanti kita cerita lagi ya. 😜

Man Jadda Wa Jadda kan!😍

Salam Sayang,

ibum3m

013.634.1955
Rakan Shaklee Kalian
Cod : Shah Alam & Hulu Langat

Tiada ulasan:

Artikel lain yang di minati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini