Khamis, 18 Mei 2017

Berjaya Hamil Setelah Enam Tahun Menanti Dengan Supplemen Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim.

Gembira rasanya hati jika dapat membantu sahabat yang belum dikurniai cahayamata, dan ternyata ianya berhasil. Apalagi empunya diri bukan? 

Setelah berusaha selama 6 tahun, akhirnya Puan Sulhana Shuhaimi bersyukur mendapat khabar gembira mengenai kehamilan anak pertama beliau. 

Mari kita baca perkongsian beliau.


[PENANTIAN 6 TAHUN UNTUK ZURIAT PERTAMA BERAKHIR DENGAN BANTUAN SUPLEMEN SHAKLEE]

.

Dalam hidup ini kita diberi dugaan & ujian yang berbeza dan pastinya setiap kesabaran itu pasti ada ganjaran. Saya dan suami menunggu selama enam tahun untuk menimang cahayamata dan hanya yang melaluinya sahaja faham, perasaan kami..

Saya mula mengamalkan Set Kesuburan Shaklee pada Jan 2012, selepas 6 bulan mengamalkannya saya telah disahkan hamil. Semasa hamil dan didalam pantang saya juga menggunakan set yang berkaitan.
.

Lebih membanggakan sebagai seorang ibu sehingga ke saat ini bayi saya sudah berusia 5 bulan menikmati susu ibu sepenuhnya dimana saya langsung tidak mengalami masalah kekurangan susu walaupun di dalam bulan puasa.Selain itu, bayi saya mempunyai kulit yang gebu dan badan yang tegap.
.


Kesimpulannya saya mendapat pelbagai manfaat dengan produk shaklee bermula dengan Set Kesuburan, Set Kehamilan, Set Berpantang dan Set Menyusu. Bukan kemenangan yang saya harapkan cukuplah sekadar berkongsi secebis pengalaman. Nama bayi saya Nur Damia Najiha Binti Ismadi. 

Sekian.

Allahuakbar. Dia Maha Mendengar akan dia hambaNya. 

Sekiranya kalian ingin mendapatkan Set Kesuburan buat Suami yang terdiri daripada Vitamin E, Vitamin C dan Multivitamin. Set Kesuburan Isteri iaitu Vitamin B, GLA dan Alfalfa. 

Hubungi saja Mas 013.634.1955.

Tapi sekiranya kalian menghadapi kesukaran untuk menelan banyak supplemen berbentuk pil atau kapsul, boleh sahaja mencuba VIVIX Shaklee. 

Boleh rujuk perkongsian testimoni Vivix oleh Encik Daud Mohamad dimana penantian selama SEPULUH TAHUN untuk mendapatkan zuriat ke dua akhirnya berhasil setelah mengamalkan Vivix selama satu bulan lebih. Klik sahaja di SINI.

Untuk informasi ingin hamil, boleh juga baca informasi mengenai supplemen yang diperlukan untuk hamil di sini .

Inshaa Allah. 

Semoga bermanfaat.

Tiada ulasan:

Cara Menghilangkan Parut Jerawat Yang Teruk Dengan Selamat Dan Berkesan

Assalamualaikum wrb wbt Perkongsian dari salah seorang pengguna Shaklee. Mari baca.. My skin journey. Gambar 2010,ramai org menyangka saya t...