Rabu, 17 Mei 2017

Kulit Berseri Dan Berat Badan Berkurang Selepas Mengamalkan Vivix

Bismillahirramanirrahim.

ViviX merupakan minuman kesihatan yang mengandungi pelbagai khasiat dari segi kesihatan peringkat sellular di dalam badan kita. Tindakannya yang sangat spesifik dapat memperbaharui setiap sel supaya menjadi lebih sihat dan berkualiti. Ini sekaligus membuatkan pengamalnya menjadi lebih muda dari usia sebenar.

mari kita dengar perkongsian dari Puan. AZLINDA ISMAIL

[KULIT WAJAH CERAH BERSERI SELEPAS AMALKAN VIVIX SHAKLEE]
.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nama saya Azlinda binti Ismail, pengguna tegar Shaklee dari beberapa tahun yang lalu.
.

Dulu saya sangat skeptikal nak amalkan Vivix, sebab saya tak ada sebarang penyakit dan rasa tak perlu untuk ambilnya. Saya hanya pastikan ibu saya ambil Vivix setiap hari. Sehinggalah apabila saya melihat perubahan nyata pada ibu saya, saya mula berkongsi botol Vivix dengan beliau.
.

Saya amalkan sekali dengan Sustained Release Vita-C dan Vitamin E Complex. Alhamdulillah, kulit saya nyata lebih moist dan tidak terlalu kering seperti dahulu. Tumit yang merekah teruk kini semakin halus dan mulus.
.

Lebih menyeronokkan, berat statik yang saya alami semakin menampakkan penurunan apabila lebih konsisten mengambil Vivix.
.

Tak sia-sia saya amalkan Vivix walaupun saya rasa saya sihat. InsyaAllah, saya mahu diri saya lebih sihat di hari-hari tua saya nanti, dan akan teruskan pengambilan suplemen yang terbaik.

Wah, best bukan?

Berminat untuk mendapatkan Vivix Shaklee untuk kulit yang lebih berseri, lembap dan muda dari usia sebenar, hubungi saja Mas 013.634.1955. Penjimatan berganda sekiranya kalian membeli Twinpacks dengan harga ahli yang lebih super jimat.
Kesannya sangat marvelous tau! Sesuai untuk kelihatan lebih berseri di Hari Lebaran kelak.

Kerana dirimu begitu berharga.

Salam sayang,
ibum3m

Tiada ulasan:

Cara Elak Lapar Dan Dahaga Ketika Berpuasa Buat Ibu Hamil 38 Minggu

Assalamualaikum.. Salam Ramadhan yang ketiga. Alhamdulillah Dia beri lagi kesempatan untuk bertemu Ramadhan pada tahun ini. Sebenarnya, tera...