Selasa, 23 Mei 2017

Doktor Arahkan Teruskan Amal Supplemen Shaklee Untuk Turunkan Bacaan Kolesterol

Bismillahirrahmanirrahim.

Salam hari kedua dalam minggu ni. Bercerita dengan ofismate, dia risaukan suaminya. Haritu pergi ke klinik, bacaan kolesterol suami tinggi. Melihat dari luaran, incik suaminya tu kurus saja. Tapi tidak sangka, tinggi pulak bacaan kolesterol.

Doktor nasihatkan suaminya menjaga pemakanan dan bersenam. Dalam sebulan lagi datang kembali untuk pemeriksaan kolesterol tersebut.

Terus teringat satu kisah yang sama.

Perkongsian ini adalah daripada PN. NOOR AZMIAH & EN. HUZAIR mengenai pengambilan Set Kolesterol. Jom baca.

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Saya Noor Azmiah Mohamad, isteri kepada Huzair Bahrin. Kali ini saya ingin kongsikan kisah bagaimana pertama kali saya dan suami jatuh cinta dengan produk Shaklee..Orang kata kalau tak kenal tak cinta, tak cuba mana nak tahu kan. Sebelum saya betul2 jatuh cinta dengan produk shaklee saya pernah beli dan makan beberapa vitamin shaklee tapi mmg main2 shj...sehari makan...sehari tak...kadang2 seminggu xmakan...org kata mmg tak bersungguh langsung...sampai akhirnya produk expired dan dimakan tikus, tikus pun tahu pilih produk yg natural...lawak pun ada. Tapi, sampai satu hari...saya terdesak dan terpaksa mencari semula produk Shaklee ni....Kisahnya bermula apabila suami saya, disahkan kadar kolesterol dalam darahnya terlalu tinggi dengan bacaan 13.0 (normal 5)....bacaan hati atau Alt pula 100+ (normal 41) yang mana pada tahap merbahaya dan risiko tinggi utk serangan jantung atau strok. Masa pemeriksaan di Klinik Kesihatan (KKM) mmg doktor juga terkejut dengan bacaan tersebut dan minta refer ke hospital. Tapi, suami minta utk tangguhkan sebulan sbb suami seboleh2 tak mahu bergantung pada ubat ubatan dr hospital. Masa tu mmg risau sgt....Sebelum membuat pemeriksaan suami saya mmg hadapi sakit sakit badan, lesu dan kalau lihat raut wajah pun tak ceria. Saya memulakan misi google mencari produk Shaklee utk kolesterol...beli dan terus jadi ahli. Maka sejak dr hari pertama terima produk itu, dengan konsistan makan set kolesterol terdiri dr Omega, lecithin, garlic dan saya add on Alfalfa sekali makan berdua (walaupun saya xde buat pemeriksaan tapi pemakanan kami sudah tentu sama) jadi saya pun makan sama....Genap 1 bulan suami ulang buat pemeriksaan darah semula mmg agak berdebar juga sbb takut kena telan ubat klinik setiap hari...But, Amazing! Its really works! Kolesterol dr bacaan 13 turun kepada 6.2, walaupun belum bawah tahap normal tapi separuh dr bacaan pertama....Alt atau liver function pula...turun kepada 43...hampir juga keparas normal...dan doktor sangat kagum dengan keputusan itu...gembira sangat bila doktor minta suami teruskan makan produk shaklee. Dan kami yakin dengan izin Allah, masalah ini dapat diatasi jika kami teruskan pemakanan sihat dan supplemen Shaklee..Waktu suami saya buat pemeriksaan kedua saya tak turut serta. Disebabkan gembira...suami siap minta doktor tuliskan bacaan sebelum (pemeriksaan pertama) dan selepas (pemeriksaan kedua) untuk tunjuk pada saya. Keratan kertas tu saya sertakan dibawah..Sejak hari itu kami mmg yakin produk Shaklee bukan sebarangan. Ia benar benar berkesan dan yang paling penting 100% semulajadi. Sehingga kehari ini kami berdua masih terus consistant mengamalkan supplemen Shaklee. Alhamdulillah.



Syukurlah. Beliau tidak bergantung kepada ubat hospital untuk menurunkan paras kolesterol dalam badan. Paling best sebab doktor sarankan untuk amalkan sahaja produk Shaklee bagi menstabilkan paras kolesterol tersebut.


Sudah tentu lah pilihan yang bijak sebab memilih supplemen terbaik yang semulajadi, selamat dan terbukti berkesan. Sudah menjalani pelbagai ujian klinikal tau, lebih lebih lagi kukuh dengan Landmark Study yang tiada bandingannya dengan supplemen lain.

Kalian bagaimana? Jangan mudah terpengaruh ya dengan iklan di luar sana. Pilih dengan bijak kerana nyawa hanya ada SATU saja! Seram ahkak.

Inginkan konsultasi mengenai SET KOLESTEROL ini, hubungi Kak Mas 013.634.1955 ya. Inshaa Allah konsultasi terbaik buat kalian.

Salam sejahtera.

Tiada ulasan:

Artikel lain yang di minati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini