Rabu, 27 Ogos 2014

Satu Langkah Mudah Supaya Tidak Berejam Di Dalam Toilet Untuk Ibu Berpantang

Satu langkah mudah khusus buat semua termasuklah ibu yang berpantang untuk tidak membuang masa di dalam toilet adalah dengan mengamalkan Ostematriks Shaklee.

Ostematriks Shaklee sememangnya supplemen WAJIB buat semua golongan terutama bagi ibu- ibu selepas melahirkan iaitu semasa berpantang. Ingin ibum2m kabarkan kepada seisi dunia, TOLONGLAH amik Ostematriks ni semasa berpantang duhai ibu- ibu manis.
 
Pengalaman bersalinkan anak pertama, Maisha Nuwairah merupakan pengalaman manis dalam hidup ibum2m selain mengahwini suamiku..huhu. Ibum2m sangat menikmati setiap detik terindah bersama Maisha.
 
Aduss ..ngerinya sembelit!

Tapi sayangnya, pengalaman berpantang bertukar menjadi ngeri disebabkan satu masalah saja. SEMBELIT!!! Oh tidak! Sayang seribu kali sayang sebab pada masa ni, belum lagi sempat berkenalan dengan Shaklee.
 
Huh, pengalaman itu susah sangat untuk diluahkan. Bayangkanlah dengan luka episiotomi lagi, dan masalah sembelit lagi. Setiap kali mau ke tandas, memang takut sangat- sangat. Cuma airmata saja peneman di kala itu.
 
Alhamdulillah, ibum2m diperkenalkan Shaklee oleh rakan setugas yang merupakan mak Shaklee ibum2m iaitu Puan Ainul Malik. Setelah mengetahui setiap satu fungsi supplemen Shaklee, ibum2m pun mengamalkannya sampai sekarang.
 
Semasa berpantang anak kedua, Muhammad Nuh Mikail, ibum2m memang tekad mengamalkan Set Bersalin Shaklee. Alhamdulillah mimpi ngeriku tidak berulang lagi! SEMBELIT tiada!
 
Setiap malam ibum2m mengamalkan makan 4 biji Ostematriks sebelum tidur. Setiap pagi memang hati berbunga riang saja untuk ke tandas. Tiada lagi drama airmata, cuma senyuman yang terukir indah di kala itu! hehe..syukur sangat- sangat.
 
Bonusnya, setiap pagi memang akan rasa lebih cergas walaupun selalu berjaga malam untuk menyusukan Mikail. Sakit belakang dan lenguh- lenguh di badan pun semuanya hilang. Susu pun bertambah meriah.. Alhamdulillah.. Terima Kasih Shaklee! Terima Kasih Allah..dengan izinNya jua!


Maisha dan Mikail

Ostematriks Shaklee dengan hanya RM61 untuk 120 biji, penggunaan 1 bulan.

Cara pengambilan : 4 biji sehari sebelum tidur.

Jom order! Klik saja di bawah dan rasailah perubahannya sendiri :-)..


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=181cf41ce37cf9128e1d95896661c5c9

 
#shakleeeffectoog bersama blog www.anakkuwiraku.com

Tiada ulasan:

Resepi Nuget Ayam Homemade

Assalamualaikum Hari ini mau kongsi Resepi Nuget Ayam Homemade Boleh lah bikin untuk minum petang atau makan malam Bahan A : 1/2 dada...