Sihat Bertenaga, Cergas Dan Kurus Dengan Cinch Energy Tea Mix

Dengan kemenangan Jerman ke atas Argentina, 1-0 , maka berakhirlah World Cup 2014..hee slps ni harap-harap tiadalah suda orang tersenguk- sengguk di pejabat kan? 

Ada satu minuman pencetus tenaga yang ibum2m mo kongsi hari ni. Minuman ni sejenis teh yang sebenarnya khusus untuk golongan yang ingin menurunkan berat badan. Tapi, kepada golongan yang sudah slim tu, boleh jugak mengamalkannya untuk mendapatkan tenaga lebih.



 

Pengalaman first time minum Cinch Energy Tea Mix ni, Allahuakbar, ibum2m berpeluh- peluh ya, tapi balik jak dari ofis, terus macam 'SUPERIBU'. Terasa macam ada tenaga dari dalam yang kasi gerak semua otot- otot dalam badan ni. Balik ofis terus masak, boleh cuci kain, jemur kain dan sapu rumah dan mop sekali tu..Malam sudah jam 10 pun belum rasa mengantuk lagi..Husshh memang HEBAT betul penangan Cinch Tea Mix ni..

Bah, mari kita tengok kandungan dalam Cinch Energy Tea Mix ni..

# Matcha Green Tea Powder
Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.
Merupakan teh yang paling terMAHAL dan tinggi KUALITI jika dibandingkan dengan pelbagai jenis teh yang lain.
Khasiat nutrien dan kadar antioksida dalam 1 gelas matcha tea adalah bersamaan dengan 10 gelas teh hijau.
 
Matcha green tea powder
 
 
# Red Tea Extract
Polifenol adalah bahan anti oksidan yang ada dalam teh merah ini. Polifenol yang dikenali sebagai PEJUANG KANSER YANG KUAT membantu mengelakkan kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal- radikal bebas. Ianya merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai agen pencegah kanser yang boleh menghalang tumor daripada merebak.
 



# Rooibos Red Tea Extract
Tumbuhan unik dari Afrika Selatan, kaya dengan sebatian polifenol, antioksidan terkuat.

 
 
Red tea extract
 
# White Tea Extract
Dikenali sebagai teh hijau bayi yang mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.
 

White tea extract
 

Apa KEBAIKAN Cinch Energy Tea Mix?
 
# Perangsang tenaga yang semulajadi dan selamat
# Membantu meningkatkan metabolisma badan
# Pilihan alternatif kepada kopi dan snek bergula untuk tenaga
# Membantu mengurangkan selera makan

 
Perbezaan Cinch Energy Tea Mix dengan produk yang lain di pasaran?

1. SELAMAT dan merupakan PENGGALAK TENAGA SEMULAJADI
2. Ditambah dengan TAURINA- meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
3. Pilihan ALTERNATIF TERBAIK menggantikan kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan KECERGASAN tubuh.
4. Tanpa GLUTEN, tiada perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis.
 
Siapa perlukan Cinch Energy Tea Mix?
 
Selalu letih dan cepat penat
Selalu mengantuk pada siang hari
Tidak bertenaga dan kurang cergas
Ingin menurunkan berat badan
Ingin tenaga berpanjangan
Golongan yang mencari alternatif lain selain kopi
Golongan yang mempunyai selera makan yang kuat
 
Untuk info lanjut mengenai jenis- jenis teh dan manfaatnya, sila rujuk di SINI.

Mari tengok testimoni mereka yang sudah cuba Cinch Energy Tea Mix ..






  
Nah,apa tunggu lagi! Jumpa sudah minuman tenaga untuk sehari- hari kan? Cinch Energy Tea Mix ni didatangkan dalam bentuk sticks 'slim' yang senang di bawa ke mana- mana. Harganya cuma RM131 sahaja untuk 28 sticks.
 
Mari miliki Cinch Energy Tea Mix untuk TENAGA TAMBAHAN SEMULAJADI ANDA sekarang!!! Hanya dengan satu klik sahaja di bawah ini..
 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=59ec100f89336aa58068896ec732b099
 
 
Untuk sebarang konsultasi, boleh saja menghubungi ibum2m di talian 013-6341955 ya!
 
Semoga bermanfaat!
 
Salam ceria,
ibum2m

 
 
 

 
 

Ulasan

Catatan Popular