Sabtu, 12 Julai 2014

Testimoni Vivix Dan Kanser : Penawar Alternatif Semulajadi Terbaik

Salam ceria...

Tahukah semua diantara 4 ramuan yang terdapat dalam Vivix Shaklee, salah satunya terbukti berkesan dalam melawan sel - sel kanser dalam tubuh manusia? 
4 ramuan terpenting di dalam Vivix adalah anggur muscadine, karot ungu, elderberry dan polygonum cupsidatum (knotweed Jepun).
Yang mana satukah ramuan antikanser tersebut?
Jawapannya adalah anggur muscadine. Ini adalah kerana anggur muscadine adalah satu- satunya jenis anggur yang mempunyai asid ellagik (ellagic acid), antioksidan semulajadi yang terdapat dalam buah- buahan mahupun tumbuhan.
Anggur muscadine yang terdapat dalam vivix sememangnya mengandungi asid ellagik yang berkepekatan tinggi yang mempunyai ciri- ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus dan anti-bakteria.

Klik di sini untuk mengetahui lebih lannjut mengenai Vivix Shaklee.
Mari kita lihat keberkesanan Vivix menghalang tindakbalas sel- sel kanser tersebut..

Law Chu Hian, bekas Pengacara ntv7 penghidap kanser yang telah pulih sepenuhnya

Kita berikhtiar, hanya Allah sahaja yang menyembuhkan..

Ianya mampu mengubah hidup anda ke arah yang lebih baik dan lebih sihat!

Jom order sekarang dengan cepat dan mudah dengan hanya satu klik di bawah ini sahaja..https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=37953cab902d1f698bfb59b54d5e6369


Inginkan konsultasi daripada ibum2m, hubungi sahaja di talian 013-6341955(sms/whatsapp/wechat). Ibum2m sedia membantu anda!

Salam sayang,
ibum2m

Tiada ulasan:

Cara Menghilangkan Parut Jerawat Yang Teruk Dengan Selamat Dan Berkesan

Assalamualaikum wrb wbt Perkongsian dari salah seorang pengguna Shaklee. Mari baca.. My skin journey. Gambar 2010,ramai org menyangka saya t...