Ahad, 30 April 2017

Terkejut Apabila Pembedahan Mata Kiri Akibat Katarak Dibatalkan

Assalamualaikum wbt.

Di saat kita diuji. Itu tandanya Dia tahu yang kita mampu untuk menghadapinya. Dia terlalu sayang pada hambaNya. Dia ingin mendengar keluhan dan rintihan kita semula.

Perkongsian ini adalah dari Puan SABARIAH ABDUL RAHMAN. Beliau yang telah menjalani pembedahan katarak mata kanan terpaksa dijadualkan menjalani pembedahan buat mata kiri pula kini. Asbab tidak sanggup lagi menjalaninya untuk kali kedua, beliau mencuba alternatif lain dan Alhamdulillah berhasil.

Jom ikuti kisah beliau.


Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Saya Sabariah Binti Abdul Rahman, berusia 74 tahun. Saya baru menjalani pembedahan katarak mata kanan pada 8 Disember 2016 yang lalu. Pembedahan mata kiri pula dijadualkan pada 9 Januari 2017..


Selepas pembedahan pertama, saya mengambil Vivix dan Carotomax secara megadose bagi tujuan pemulihan. Namun kesan lain yang saya dapat selepas pengambilan secara megadose itu, saya tidak lagi perlu menjalani pembedahan untuk mata kiri kerana didapati mata semakin sihat. .


Lebih menggembirakan, selepas sebulan dibedah, sewaktu pemeriksaan susulan di Pusat Katarak MAIWP, didapati power kedua-dua mata saya semakin menurun dengan banyak..


Alhamdulillah, saya kini masih dalam proses pemulihan disebabkan faktor umur yang semakin meningkat. Saya juga masih meneruskan pengambilan suplemen lain untuk kesihatan yang lebih optimum..


Kalau nak cuba turunkan power mata anda, tak salah mencuba sesuatu yang baik dan mempunyai kajian seperti di Shaklee..Terima kasih.
Alhamdulillah kita berikhtiar, dengan izinNya jua. Ternyata pengambilan secara megadose Vivix dan Carotomax dapat mengelakkan mata beliau dari dibedah sekali lagi.

Syukur dipertemukan dengan Shaklee.

Semoga bermanfaat.
Salam sayang,

ibum3m

013.634.1955
Pengedar Shaklee Shah Alam

Tiada ulasan:

Cara Elak Lapar Dan Dahaga Ketika Berpuasa Buat Ibu Hamil 38 Minggu

Assalamualaikum.. Salam Ramadhan yang ketiga. Alhamdulillah Dia beri lagi kesempatan untuk bertemu Ramadhan pada tahun ini. Sebenarnya, tera...